Workshops

Of je nu wilt leren koken, nieuwe technieken of producten wil ontdekken, de workshops zijn toegankelijk voor iedereen. De nadruk ligt op persoonlijk, kleinschalig en genieten. We gaan gerechten maken met een bijzondere touch, maar wel zo dat je ze daarna makkelijk thuis kan namaken. Alles bereid met zorgvuldig uitgezochte ingrediënten van de beste kwaliteit.


Eerst maakt u kennis met de ingrediënten en daarna ga je met elkaar de gerechten bereiden. Vervolgens kunt u met elkaar genieten van uw zelfgemaakte gerechten. Een workshop duurt ongeveer 3,5 uur.


De workshops van koken voor jou bestaan uit verschillende thema's:

We gaan koken met ingrediënten die speciaal passen bij het betreffende jaargetijde. Seizoensproducten zijn vaak vers en vol van smaak.
Ontdek hoe je gevarieerd kunt eten met groenten in de hoofdrol! Groenten geven kleur, geur en smaak aan een maaltijd. Daarnaast maken we gebruik van o.a. granen, noten en vers fruit.
We gaan pure italiaanse gerechten bereiden. Deze zijn vaak verrassend eenvoudig, maar smaakvol.
We gaan kleinere gerechten bereiden die samen een heerlijke maaltijd vormen. Het wordt een mix van vlees, vis en vegetarisch, zowel warm als koud. Thuis kunt u deze tapas ook prima maken tijdens een feestje!
We gebruiken tijdens deze workshop de beste producten die van Hollandse bodem komen. Verbaas je over de superfoods uit eigen land!
Bent u op zoek naar een gezondere leefstijl of wilt u afvallen? Tijdens deze workshop krijgt u informatie over koolhydraten en gaat u leren koken op een andere manier dan u (wellicht) gewend bent.

Ook is een workshop op maat mogelijk, helemaal gebaseerd op uw wensen.


  • Dieetwensen en allergieën zijn geen probleem
  • Te boeken voor minimaal 3 en maximaal 8 personen
  • Kosten per persoon 35 euro

  • Helaas is de ruimte niet toegankelijk voor minder validen, omdat deze zich op de zolderverdieping bevindt.